Til Menu  

Fritz Dahl Biler har solgt til STS Biler A/S

5. februar 2018

STS Biler A/S driver i dag Toyota bilhuse i Holstebro, Herning, Ikast og Lemvig.

Fritz Dahl Pedersen udtaler: ” Efter 37 spændende og gode bil år har vi, Fritz og Bolette Dahl Pedersen pr. 1. april 2018 solgt Toyota forretningen Fritz Dahl Pedersen Biler ApS til STS Biler A/S i Holstebro. Navnet forbliver Fritz Dahl Biler og Fritz Dahl Pedersen fortsætter i firmaet. Bolette Dahl Pedersen holder og fortsætter som direktør i holdingselskabet B. og F. Dahl Pedersen. STS Biler A/S lejer sig for en årrække ind i de eksisterende bygninger på Viborgvej 1-3.

Vi har valgt, at tidspunktet er nu, og som gammel sportsmand er det altid en god ting at slutte på toppen. Vigtig i vor beslutning er også at arbejdspladsen bevares og medarbejderne fortsætter, så alle vore loyale kunder gennem tiderne fortsat kan komme i forretningen.

Vi er helt sikre på at STS Biler A/S er den rette til at føre virksomheden videre i samme ånd, som vi har drevet virksomheden.  Kulturen i STS Biler A/S og Fritz Dahl Biler er meget lig hinanden, så vi mener, STS Biler A/S er den helt rigtige ejer til at sikre en fortsat god udvikling for virksomheden, for ansatte, kunder og samarbejdspartnere.  ”Ligeledes er STS Biler A/S, meget optaget af deres butikkers nærområde, og de indtræder i samtlige aftaler omkring synlighed og sponsorater, som har været èn af vore egne fokusområder gennem alle årene i Skive” udtaler Fritz Dahl Pedersen.

Direktør Ejgild Christensen STS Biler udtaler: ” Arbejdsstyrken fortsætter uændret efter den 1. april. Vi har gennem alle årene som nabo til Toyota i Skive, set deres flotte resultater på kundetilfredshedsundersøgelserne, hvilket STS Biler A/S også har stor fokus på. Så deres kundefokus og interne værdier passer perfekt til vores. Derfor glæder vi os til, at få alle disse meget dedikerede Toyota medarbejdere med ombord i STS Biler A/S”.

Overdragelsen som er planlagt til den 1. april vil foregå på en sådan måde, at alle kunder hos Fritz Dahl Biler, intet vil bemærke da alle garanti forpligtelser, serviceaftaler m.m. blot videreføres uden gener og ændringer for kunderne.

Ønskes yderligere information kan der rettes henvendelse til Fritz Dahl Pedersen på 40166988 eller Ejgild Christensen på 40634882.